Grinebiter's Kjøpsbetingelser
Vi håper du tar deg tid til å lese betingelsene våre slik at du er klar over alle aspekter rundt din handel. Hvis det er noe du lurer på eller du har tilbakemelding til oss om din handel, ikke nøl med å ta kontakt.


Før kjøp: The Grinebiter Collection startet i 1940 og vi er stolte av å sørge for at kunden blir informert før kjøpet ved å gi bilder og informasjon om de produktene vi selger. Hvis kunden føler at han eller hun trenger mer informasjon før en beslutning om å kjøpe, må kunden kontakte Grinebiter.com før du legger inn bestillingen. Ellers vil Grinebiter.com anta at kunden er fullt informert om hva de forventer å motta.

Alle priser er i Amerikanske Dollar

Kredittkort: Vi gjør oppmerksom at kortet ditt ikke blir belastet før vi sender ordren, beløpet blir bare reservert på ditt kort.

Frakt: Vi prøver å sende dine varer første virkedag etter vi har mottatt ordren/betalingen, men noen ganger trenger vi en dag ekstra. Vi belaster USA $9,95 per stk for forsendelser innen USA, og USD $19,95 per stk for forsendelser til Norge og andre land.

Utsolgt: Hvis vi er utsolgt på tidspunktet for kjøpet, vil vi e-post om at bestillingen din er kansellert. Vær oppmerksom på at det vil være et reservert beløp på kortet ditt, men vi vil ikke belaste kortet ditt, og det reservert beløpet vil bli fjernet.

Garanti: Til beste overbevisning, er alle samleobjekter autentiske og originale. Noen ganger kan aksje nummeret, året og signaturene på aksjene være forskjellig fra bildet på Grinebiter.com. Hvis det er bekymringsfullt, må du kontakte oss før bestilling for å avklare eventuelle bekymringer.

Return: VIKTIG: I tilfelle du returnere varen til oss, gir vi deg en kreditt mot en annent kjøp. Vi refunderer ikke kredittkort.

Du kan returnere ett Grinebiter.com kjøp for kreditt mot et fremtidig kjøp hvis du oppfyller alle følgende betingelser: (1) Du må informere oss om returnering innen 7 dager fra den dagen du bestilte. (2) Du må returnere varen til oss i original emballasje uten noen skade på produktet. (3) Vi må ha mottatt varen tilbake innen 14 dager fra den dagen av ordren. (4) Du kan ikke returnere digitalt innhold. (5) Kunden betaler alle frakt kostnader.

Vær oppmerksom på at Grinebiter.com ikke refundere penger til kredittkortet ditt, men vi vil i stedet sende deg en markedsføringskreditt kode som du kan legge inn mot et nytt kjøp fra Grinebiter.com. Beløpet av markedsføringskreditt blir opprinnelige kjøpesummen minus frakt og håndtering og minus 10 prosent lageroppfyllings gebyr. Her er hjelp med prosentregning hvis du trenger det. Markedsføringskreditt koden er gyldig i 60 dager og må brukes innen denne perioden. Etter 60 dager, vil markedsføringskreditt koden utløpe, og ingen ytterligere kreditt vil bli gitt. Det er ditt ansvar å holde markedsføringskreditt koden safe, slik at andre kan ikke bruke den, da vi ikke er i stand til å utstede en ny kreditt kode hvis den opprinnelige ble brukt.

Beklager, det er ingen retur eller kreditt på digitalt innhold overhodet.

Ved å kjøpe alt fra Grinebiter.com, samtykker du til alle de ovennevnte vilkår og betingelser.

Alle bilder og informasjon på Grinebiter.com er rettighetsbeskyttet og kan ikke brukes uten tillatelse. Ønsker du å benytte noe ber vi deg ta a kontakt med oss. All forsøk på svindel eller annen kriminell virksomhet rettet mot Grinebiter.com vil bli Politianmeldt og strafferettslig forfulgt.

Copyright. and purchase policy is also available in english.

Røros Kobberverk aksjebrev old stock Certificate


Purchase Policy  |   Copyright Information  |   Stock Certificates  |   Contact